”Lonely” este piesa lansată de MAO, o tânără de doar 16 ani din Galați, care, în urma unei preselecții care a fost organizată de către Sonus Records și Music City, a fost admisă în cadrul programului Start Up.
Acum, MAO face primele demersuri către o carieră muzicală și lansează prima sa melodie, ”Lonely”. Cu pași mici, dar siguri, artista noastră arată că muzica face parte din ea și că este ceea ce o face fericită.
„Melodia a venit ca o încununare a pasiunilor mele, aș putea spune, de la sine, cu emoțiile și trăirile mele adolescentine. Pentru mine, această piesă reprezintă o deschidere a sufletului, un zâmbet, un început, o floare, o rază de soare în drumul meu ireversibil artistic”, ne-a declarat artista.

MAO s-a inspirat pentru lansarea piesei din bucuriile și din experiențele pe care viața i le-a oferit. Muzica este o evadare pentru ea și este locul în care găsește tot ceea ce are nevoie.
„Aș putea spune că mă inspiră universul prin esența sa, natura, oamenii, artiștii și, nu în ultimul rând, profesorii mei pe care îi respect și pe care îi apreciez. Mă relaxez scriind versuri care, apoi, prind contur în melodii”, ne-a mai spus aceasta.
Muzica a fost compusă de AVA, versurile sunt scrise de MAO, orchestrația a fost asigurată de Mihai Grecan și de Dumitrescu Ionuț Alexandru (Acxel)

Click aici!


Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *