Eric-Petru Obae și Alessia Ariana Titișan sunt doi copii foarte talentați care s-au alăturat proiectului coordonat de Andreea Avarvari la școala sa de muzică, ”Music City”. Pasiunea lor pentru muzică i-a adus împreună și au lansat un cover al piesei lui P!nk, ”Cover me in sunshine”.

Eric-Petru Obae

Are 12 ani și este elev în clasa a 5-a la Colegiul Național Elena Cuza. Este pasionat de robotică, îi plac Metallica, Iris, AC/DC, iar piesa preferată e ”Ten Words” – Joe Satriani.

Studiază chitara de patru ani la Academia de Rock cu profesorul Adi Manolovici. Joacă în musical-ul ”School of Rock”, după licența internațională a spectacolului, la Opera Comică pentru Copii. Are rolul lui Zack, chitaristul formației. La ”School of Rock” s-a împrietenit cu Alessia și au hotărât să cânte într-un proiect coordonat de Andreea Avarvari – Ava.

După ”School of Rock”, a jucat într-un alt musical- ”Madagascar”. Cântă în ”Cor cu Dor”, ansamblu de copii cu care a avut spectacole de colinde, dar și de cântece din desene animate.

Alessia Ariana Titișan

Are 11 ani si este elevă în clasa a VI-a ȋn cadrul Liceului Teoretic Internațional de Informatică din București. Pasionată de mică de domeniul artistic, Alessia a participat la numeroase concursuri interne și internaționale, obținând nenumărate trofee importante, atât în cadrul festivalurilor de muzică pe partea vocală, dar și de instrument, în speță pian pe care îl studiază de 4 ani, cât și al concursurilor de dans în pereche, fiind legitimată la Clubul de dans Mihai Petre.

Dragostea față de muzică și de dans au recomandat-o pentru o altă provocare: aceea de a juca în musical-uri, fiind parte din două proiecte importante care se joacă pe scena Operei Comice pentru Copii: ”Madagascar” a Musical Adventure, unde a putut fi vazută în rolul regelui Julien, dar și al elegantei Gloria și în megaproducția ”School of Rock”, unde interpretează rolul Aliciei. Aici l-a cunoscut pe Eric, cu care a legat o prietenie frumoasă, pasiunea lor comună pentru muzică aducându-le un proiect minunat împreună, sub atenta îndrumare a Avei.

Nu-i așa că sunt talentați? Cum ți se pare cover-ul?

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *