Raisandra este o tânără ce a descoperit pasiunea pentru muzică la doar patru ani, cântând la mai multe festivaluri internaționale. Aceasta cochetează, pe lângă muzică, și cu actoria, dar și cu modelling-ul.

În urmă cu puțin timp, tânăra artistă a lansat piesa ”Only Human”, inspirată din cariera de model. Versurile spun povestea Raisandrei atunci când coboară de pe podium, când redevine un copil modest și simplu, lăsând la o parte imaginea serioasă de model.

Videoclipul a fost filmat în Spania, în stațiunea turistică Llored de Mar, Costa Brava, pe malul Mării Mediteraneene, alături de trupa de dans Dinamic.

”Only Human” a fost o provocare venită din partea lui  Mihai Grecan, menită să o încurajeze pe Raisandra să cânte melodii vesele. Muzica a fost compusă de AVA, Andreea Avarvari, versurile stau sub semnătura lui Cristian Popa, iar înregistrările au fost realizate la Sonus Records.

Piesa a fost lansată pe data de 28 septembrie, pe canalul de YouTube al Raisandrei și, în această dimineață, s-a auzit la „’Neața cu Răzvan și Dani”.

De asemenea, artista va continua să se dezvolte din punct de vedere muzical, participând, în fiecare an, la concursul mondial World Championships of Performing Arts din Los Angeles, USA, de unde s-a întors în țară cu o plachetă de campion mondial pe voce.

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *