Piesa ne vorbește despre acel moment dintr-o relație în care cuvintele sunt de prisos, iar privirile celor doi transmit că este vremea ca frumoasa poveste de dragoste să ia sfârșit.

,,Lacrimi” este o piesă cu un sound sensibil ce ne vorbește despre amintirile frumoase care nu mai pot salva ce a fost la un moment dat o relație plină de iubire. Andra Sun ne transmite că trebuie să avem curajul să spunem ,,adio” atunci când nu ne mai simțim fericiți lângă cineva, chiar dacă acest lucru presupune și lacrimi.

Clipul piesei o prezintă pe artistă în diferite locații din București care îi reamintesc de momentele plăcute din relație, dar de la care, acum, își ia rămas bun.

 

Artista studiază muzica de la 10 ani, iar talentul i-a fost descoperit de Angela Bîtlan, coordonatoarea unui cor muzical. De atunci studiază muzica, iar acum este hotărâtă să se dedice carierei sale de artist. În prezent, Andra urmează cursurile de canto sub îndrumarea artistei AVA (Andreea Avarvari) și s-a alăturat echipei Sonus Records cu ajutorul cărora a lansat prima piesă.

,,Este o piesă sensibilă, despre o despărțire care aduce regrete și lacrimi, în care cei doi își spun adio și dau uitării amintirile și suferința. Sper ca mesajul piesei să ajungă la inimile tuturor!” a declarat Andra Sun despre piesă.

https://www.youtube.com/watch?v=kK9UeF5a9hk

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *