Denize și Tony Lupu își îmbină armonios vocile și ne cântă despre sentimentele autentice dintr-o relație, dar și despre curajul de a dezvălui cele mai intense trăiri.

,,Don’t be afraid” ne încântă și cu un videoclip special, în care Denize și Tony sunt protagoniștii principali. Denize se pierde pe străzile din București și îl întâlnește pe Tony, acesta îi dă câteva indicații și după merg pe drumuri separate. Întâmplarea face ca cei doi să se regăsească, așa că hotărăsc să se plimbe împreună și, astfel, se leagă o frumoasă prietenie. Piesa are un sound fresh, iar versurile sunt scrise chiar de cei doi.

Denize este o tânără artistă care la 13 ani lansează deja cel de-al doilea single din cariera sa în ascensiune, primul fiind ,,Be true”.

 

 

,,Piesa este despre iubirea adolescentină care încă îmi provoacă fluturi în stomac, am scris versurile cu drag și m-am inspirat din viața mea de zi cu zi” –  a declarant artista despre noul său single în colaborare cu Tony Lupu.

Tony este un tânăr talentat, cu o voce sensibilă și un vibe cool, ce completează perfect vocea lui Denize.

,,Piesa, când am primit-o de la Sonus Records am simțit că trebuie neapărat să scriu pe ea! Am închis ochii, ascultam instrumentalul și, la un moment dat, mi-a trecut prin cap o linie care se potrivea super bine pe beat și care m-a ajutat să-mi scriu și versurile cu o lejeritate super mare! Am fost atras de piesă încă de la prima storfa, atunci când am auzit-o pe Denize cântând! Versurile mi-au plăcut super mult și am putut să scriu imediat pe filmul lor.” – a declarant artistul despre noua colaborare.

https://www.youtube.com/watch?v=_BLegJmMGc8

Recommended Posts

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *